Warme voeten door vloerisolatie!

In Nederland en dus ook in Dordrecht is het regelmatig koud. Er zijn meer koude dagen dan warme dagen. Op dit soort koude dagen is er over het algemeen niks erger dan op een koude vloer lopen, met blote voeten als je net wakker wordt. Vloerverwarming zou kunnen helpen om een warmere vloer en dus warmere voeten te krijgen! Er is alleen nog een manier: Vloerisolatie. En er kan ook vloerisolatie Dordrecht worden gemaakt.

De werking

Wanneer je vloerisolatie in je huis aan laat leggen, bedek je de onderkant van de vloer met goed isolatiemateriaal. Dit wordt gedaan vanuit de kruipruimte van het huis. Vaak wordt er PUR schuim tegen de onderkant van de vloer gespoten. De kou blijft hierdoor in de kruipruimte.

Waar zorgt vloerisolatie voor?

Door vloerisolatie aan te leggen voorkom je dat er klimaatklachten in je huis zijn zoals, kou, optrekkend vocht en schimmelvorming. De temperatuur in huis stijgt ook zo’n 2 tot 4 graden, de vloer straalt geen kou meer af en hierdoor is de kans op koude voeten aanzienlijk kleiner. Door vloerisolatie wordt de warmte ook beter vastgehouden en verdeeld, hierdoor hoeft de verwarming dus veel minder hoog. Hierdoor bespaar je ook op je energierekening.

Hoe vind je nu het juiste bedrijf

Je Googelt: vloerisolatie Dordrecht. Het zoekwoord “vloerisolatie Dordrecht” levert veel hits op. Welke vloerisolatie Dordrecht is nu een goede?

Het lezen van de recensies van de verschillende bedrijven is een belangrijk onderdeel. Hier kun je zien hoe anderen het werk van het bedrijf hebben ervaren en waar zij mogelijk tegenaan liepen. Ook is een prijsvergelijk nooit overdreven omdat iedereen een andere prijs rekent voor vaak hetzelfde werk.

Wist je dat…

Door vloerisolatie aan te laten leggen, de waarde van je huis stijgt? Wanneer je je huis gaat verkopen of taxeren wordt er een milieurapport opgemaakt. Met vloerisolatie wordt het energielabel verbeterd, dus stijgt de waarde van je huis.